The wrong view of life

Επαναστάτες…

Μετά την επίθεση στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, πέρα από κάθε λογής σενάρια, τα Μέσα έκαναν και την συνήθη ανάλυση στα όπλα. Μάθαμε τα πάντα για ρουκέτες, εμπόριο όπλων και τις διαδρομές των όπλων στα Βαλκάνια.

Εντύπωση μου έκανε κάτι που πέρασε στα ψιλά.
Μετά τις λεηλασίες στις αποθήκες του Αλβανικού Στρατού, εκτός από ρουκέτες, μπορεί να βρει ο κάθε ενδιαφερόμενος και snipper riflle. Τα όπλα των ελεύθερων σκοπευτών.
Κυκλοφορεί στο παράνομο εμπόριο όπλων ο ρωσικής κατασκευής «Δράκος» όπως τον λένε στην αργκό ή Dragunov όπως είναι η επίσημη ονομασία του. Εμείς μάθαμε γι’ αυτό το όπλο τώρα τελευταία με τον πόλεμο του Ιρακ και τον πολύ διάσημο μέσω youtube Juba…
Οι Ρώσσοι έχουν μακρά παράδοση στους ελεύθερους σκοπευτές [με εξέχοντα μέλη της πρώην κοινοπολιτείας τους Τσετσένους] και μάλιστα έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι ελεύθεροι σκοπευτές σκοτώνουν άνθρωπο από τα 600 μέτρα [τουλάχιστον]… δεν είναι αστείο πράγμα…

Το θέμα είναι αν φτάσει ένα τέτοιο όπλο στα χέρια κάποιου σχιζοφρενή αντιεξουσιαστή που πιστεύει ότι θα φτιάξει τον κόσμο σκοτώνοντας αδιακρίτως δεξιά και αριστερά. Δεν θέλει και πολύ να μετατραπούμε σε Βαγδάτη… Θα την στήνει ο βλαμμένος της ένοπλης πάλης και του αντάρτικου των πόλεων σε μια ταράτσα και όποιον πάρει ο χάρος.

Το ακόμα πιο φρικιαστικό είναι, όπως δηλώνουν οι Αρχές, ότι πλέον αυτές οι ομάδες δεν αποσκοπούν στην συμπάθεια της κοινής γνώμης όπως γινόταν επί 17Ν αλλά στην αδιαφορία.
Δηλαδή κάποιος βάζει βόμβες – πετάει ρουκέτες – εκτελεί εν ψυχρώ στην Ελλάδα, χωρίς να υπάρχει λόγος και χωρίς να αποσαφηνίζει τους σκοπούς του κι εμείς πρέπει να το περνάμε στο ντούκου…
Μήπως να κάνουμε κι έναν έρανο για αγορά ρουκετών νέου τύπου;

Είμαστε σοβαροί;
[Θα μου πείτε πότε ήμασταν για να γίνουμε τώρα…]

Θα πει κάποιος ότι αυτές τις ιδέες έχει και ο Βύρωνας. Δεν θα το έλεγα…
Και ο Βύρωνας το ίδιο με τους αντιεξουσιαστές ζητάει. Αδιαφορία. Το είπε ξεκάθαρα στην Βουλή, επιτιθέμενος στον Συνασπισμό και το Πασόκ.
Από την μία θα είναι οι μεν με τις ρουκέτες και τις βόμβες και από την άλλη οι δε, με τις κάμερες και τα γκλομπ! Και οι υπόλοιποι θα είμαστε στην μέση υπό καθεστώς ομηρίας…

Εδώ κολλάει η φράση του Παπαγιαννόπουλου…

ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

5 responses

  1. …τουλάχιστον!!!!

    Τι άλλο να πω???

    Ρε, μπας και παραγγείλω τίποτα τέτοιο από την Μάνα Κρήτη?:-)))
    Όλο και κάτι θα έχει φτάσει εκεί κάτω!:-)))))

    (για γκαϊφέ πότε θα πάμε???)

    24/01/2007 at 8:36 am

  2. Όχι απλώς έχει φτάσει… εκεί έγιναν οι πρώτες παραδόσεις!!!! :-)))))

    Ναι ρε γαμωτ, να πάμε για καφέ… μόλις μας βγάλουν την θηλιά απ’ το λαιμό. 😦
    Πίεσε και τον άλλο στο blog του… να γίνεται θέμα!!!! :-))))

    24/01/2007 at 3:56 pm

  3. ο κόσμος όσο πάει και τρελλαίνεται. Η βία για χάρη της βίας. Έχεις πρόβλημα με την κυβέρνηση; Βγαίνεις στους δρόμους και τα σπας. Έχεις πρόβλημα με τους μπάτσους; Βγαίνεις στους δρόμους και τα σπας (ξανά). Έχεις πρόβλημα με τους καθηγητές σου; Παίρνεις ένα πιστόλι και κάνες έφοδο στο σχολείο. Έχεις πρόβλημα με την οικογένεια σου; Παίρνεις το παλιό κυνηγετικό τουφέκι του παππού και πυροβολείς εν βρασμώ ψυχής.
    Πού φτάσαμε;

    24/01/2007 at 4:00 pm

  4. Όλα αυτά έχουν προέλευση κάπου μεταξύ Hollywood και αρρωστημένων αριστερών ιδεολογιών.

    Τον Μάη του ’68, οι φοιτιτές πήγαν για συμπαράσταση στο εργοστάσιο που είχαν καταλάβει οι εργάτες του απεργόντας. Οι εργάτες κλείδωσαν τις πόρτες και δεν τους άφησαν να μπουν. Αργότερα ένας απ’ τους τότε εργάτες είχε δηλώσει ό,τι δεν τους άφησαν γιατί θα έκαναν ζημιές. Η απεργία κάποια στιγμή θα τελείωνε. Αν είχαν αφήσει τους φοιτητές να κάνουν ζημιές δεν θα μπορούσαν μετά να βγάλουν το ψωμί τους.
    Διαφορετικές κοινωνίες, διοφορετικές νοοτροποίες…

    25/01/2007 at 8:58 am

  5. nassos

    Το Dragunov είναι ίσως το φονικότερο όπλο ελεύθερου σκοπευτή (sniper rifle).

    Και το ρεκόρ εμβέλειας το έχει πετύχει Αμερικανός πεζοναύτης (1.200 μέτρα!!!)

    Αμάν αυτός ο Juba… Zoro των Ιρακινών ανταρτών έχει γίνει.

    26/01/2007 at 3:25 pm

Leave a comment